فیبر سالم ، غذاهای کم کربوهیدرات :
رژیم های غذایی کم کربن به چندین مزیت چشمگیر سلامتی مرتبط هستند.
تحقیقات نشان داده است که آنها به ویژه در کاهش گرسنگی و کمک به کاهش وزن موثر هستند .
آنها همچنین با کاهش فشار خون و سطح کلسترول LDL (بد) و همچنین افزایش کلسترول HDL (خوب) همراه بوده اند .
علاوه بر این ، رژیم های کم کربوهیدراتوری باعث بهبود کنترل قند خون در مبتلایان به دیابت نوع 2 می شوند .
رژیم های کم کربوهیدرات به طور معمول کمتر از 130 گرم کربوهیدرات در روز فراهم می کنند ، در حالی که رژیم های غذایی کم کربوهیدرات به طور معمول 20 تا 50 گرم کربوهیدرات در روز (منبع 1Trusted) تأمین می کنند.
با این حال ، برخی از رژیم های کربوهیدرات بسیار کم می توانند از نظر فیبر کم باشند ، ماده مغذی برای سلامتی دستگاه گوارش ، قلب و روده بسیار مهم است .
در حقیقت ، مطالعات تخمین می زنند كه تنها 5٪ از بزرگسالان آمریكایی - مستقل از مصرف كربوهیدرات كم یا نه - میزان توصیه شده 25-38 گرم فیبر در روز را برآورده می كنند.
کربوهیدرات میتواند تاثیر بی خوابی را تا حد زیادی کم کند .
خوشبختانه ، اگر رژیم غذایی کم کربوهیدرات را دنبال می کنید و از مصرف فیبرتان نگران هستید ، چندین غذای خوشمزه هم از نظر کربوهیدنی و هم از نظر فیبر زیاد هستند.
در اینجا چند غذای سالم و پر فیبر ، کم کربوهیدرات وجود دارد.
1. تخم کتان :
دانه های کتان دانه های روغنی کوچکی هستند که با مواد مغذی پر شده اند.
به ویژه ، این منابع خوب اسیدهای چرب امگا 3 ، فیبر و آنتی اکسیدان ها هستند. آنها از نظر کربوهیدرات خالص قابل هضم نیز کم هستند - کل گرم کربوهیدرات منهای گرم فیبر (منبع 11Trusted).
نکته قابل توجه ، بذر کتان نسبت به سایر دانه های روغنی نسبت کمتری از امگا 6 به امگا 3 دارد. این مهم است ، زیرا نسبت پایین امگا 6 به امگا 3 با کاهش خطر ابتلا به چندین بیماری مزمن همراه است (منبع 12Trusted).
دانههای کتان به راحتی در رژیم غذایی شما گنجانیده می شود و باید زمینی برای به دست آوردن تمام مزایای بالقوه سلامتی آنها (منبع 13Trusted) باشد.
دو قاشق غذاخوری (14 گرم) دانه کتان خاک 4 گرم فیبر و 0 گرم کربوهیدرات خالص را فراهم می کند (14).
2. دانه های چیا :
اگرچه از نظر اندازه کوچک ، دانه های چیا سرشار از چندین ماده مغذی هستند.
دانه چیا علاوه بر داشتن فیبر ، پروتئین و چندین ویتامین و مواد معدنی ، یکی از معروف ترین منابع گیاهی اسیدهای چرب امگا 3 است (15Trusted Source).
دانه های چیا را می توان در بالای سالادها و ماست ها پاشیده یا به اسموتی ها اضافه کرد.
آنها همچنین مایعات را به خوبی جذب می کنند و به ژلی تبدیل می شوند که می تواند به عنوان جایگزین تخم مرغ وگان یا ضخیم کننده سس ها و ژله ها استفاده شود.
آیا روغن زنجفیل و دارچین می توانند علائم تب را درمان کنند؟
، ,کربوهیدرات ,کم ,های ,فیبر ,دانه ,دانه های ,کم کربوهیدرات ,از نظر ,گرم کربوهیدرات ,رژیم های
درباره این سایت