آموزش درست کردن ژله میوه
مواد لازم برای ژله میوه :
پودر ژلاتین : 2قاشق سوپخوری
آب:2 پیمانه
شکر:150 گرم
اسانس مورد نظر: 1/8 قاشق چایخوری
میوه فصل مخلوط :حدوداً یک کیلوگرم
طرز تهیه ژله میوه :
بهتر است برای جلوگیری از چسبیدن ژله به قالبتان آن را از خوب شسته و خشک کنید و به مدت نیم ساعت در فریزیر قرار دهید در این فاصله میوه ها را خوب شسته و بعد از خشک کردن آنها را پوست بگیرید و به شکل مکعب برش بزنید.
در این مرحله قالب را از فریزر خارج کرده و تکه های میوه را با چیدمانی زیبا داخل آن قرار داده و قالب را به فریزر برگردانید و نیم ساعت دیگر به آن زمان دهید و در این مرحله 2 پیمانه آب را در قابلمه ای ریخته و اجازه دهید بجوشد.
بعد از جوشیدن آب پودر ژلاتین را به قابلمه افزوده و هم بزنید تا خوب حل شود .
سپس اسانس مورد نظرتان را اضافه کرده و قابلمه را از روی شعله بردارید و اجازه دهید کمی خنک شود.
قالب را از فریزر بیرون آورید و ژله را روی آن بریزید و برای 2 تا 3 ساعت داخل یخچال بگذارید تا خوب بسته شود و بعد از اینکه ژله خوب بسته شد آن را از یخچال بیرون آورده در دیس پذیرایی برگردانید و ژله را میتوانید با بستنی و قطعات میوه و یا با خامه تزیین کرده و میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد ژله میوه :
ژله میوه جزو دسر - انواع ژله میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و و 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
ژله میوه را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .
آیا روغن زنجفیل و دارچین می توانند علائم تب را درمان کنند؟
ژله ,میوه ,دهید ,ساعت ,فریزر ,کرده ,ژله میوه ,را از ,در این ,کرده و ,بعد از
درباره این سایت