محل تبلیغات شما

فیبر سالم ، غذاهای کم کربوهیدرات :

 


رژیم های غذایی کم کربن به چندین مزیت چشمگیر سلامتی مرتبط هستند.

تحقیقات نشان داده است که آنها به ویژه در کاهش گرسنگی و کمک به کاهش وزن موثر هستند .

آنها همچنین با کاهش فشار خون و سطح کلسترول LDL (بد) و همچنین افزایش کلسترول HDL (خوب) همراه بوده اند .

علاوه بر این ، رژیم های کم کربوهیدراتوری باعث بهبود کنترل قند خون در مبتلایان به دیابت نوع 2 می شوند .

رژیم های کم کربوهیدرات به طور معمول کمتر از 130 گرم کربوهیدرات در روز فراهم می کنند ، در حالی که رژیم های غذایی کم کربوهیدرات به طور معمول 20 تا 50 گرم کربوهیدرات در روز (منبع 1Trusted) تأمین می کنند.

با این حال ، برخی از رژیم های کربوهیدرات بسیار کم می توانند از نظر فیبر کم باشند ، ماده مغذی برای سلامتی دستگاه گوارش ، قلب و روده بسیار مهم است .

در حقیقت ، مطالعات تخمین می زنند كه تنها 5٪ از بزرگسالان آمریكایی - مستقل از مصرف كربوهیدرات كم یا نه - میزان توصیه شده 25-38 گرم فیبر در روز را برآورده می كنند.

کربوهیدرات میتواند تاثیر بی خوابی را تا حد زیادی کم کند .

خوشبختانه ، اگر رژیم غذایی کم کربوهیدرات را دنبال می کنید و از مصرف فیبرتان نگران هستید ، چندین غذای خوشمزه هم از نظر کربوهیدنی و هم از نظر فیبر زیاد هستند.

در اینجا چند غذای سالم و پر فیبر ، کم کربوهیدرات وجود دارد.

1. تخم کتان :


دانه های کتان دانه های روغنی کوچکی هستند که با مواد مغذی پر شده اند.

به ویژه ، این منابع خوب اسیدهای چرب امگا 3 ، فیبر و آنتی اکسیدان ها هستند. آنها از نظر کربوهیدرات خالص قابل هضم نیز کم هستند - کل گرم کربوهیدرات منهای گرم فیبر (منبع 11Trusted).

نکته قابل توجه ، بذر کتان نسبت به سایر دانه های روغنی نسبت کمتری از امگا 6 به امگا 3 دارد. این مهم است ، زیرا نسبت پایین امگا 6 به امگا 3 با کاهش خطر ابتلا به چندین بیماری مزمن همراه است (منبع 12Trusted).

دانههای کتان به راحتی در رژیم غذایی شما گنجانیده می شود و باید زمینی برای به دست آوردن تمام مزایای بالقوه سلامتی آنها (منبع 13Trusted) باشد.

دو قاشق غذاخوری (14 گرم) دانه کتان خاک 4 گرم فیبر و 0 گرم کربوهیدرات خالص را فراهم می کند (14).

2. دانه های چیا :


اگرچه از نظر اندازه کوچک ، دانه های چیا سرشار از چندین ماده مغذی هستند.

دانه چیا علاوه بر داشتن فیبر ، پروتئین و چندین ویتامین و مواد معدنی ، یکی از معروف ترین منابع گیاهی اسیدهای چرب امگا 3 است (15Trusted Source).

دانه های چیا را می توان در بالای سالادها و ماست ها پاشیده یا به اسموتی ها اضافه کرد.

آنها همچنین مایعات را به خوبی جذب می کنند و به ژلی تبدیل می شوند که می تواند به عنوان جایگزین تخم مرغ وگان یا ضخیم کننده سس ها و ژله ها استفاده شود.

آیا روغن زنجفیل و دارچین می توانند علائم تب را درمان کنند؟

فواید روغن مونویی برای پوست و مو

�مزیت های اثبات شده روغن بابونه و نحوه استفاده از آن

، ,کربوهیدرات ,کم ,های ,فیبر ,دانه ,دانه های ,کم کربوهیدرات ,از نظر ,گرم کربوهیدرات ,رژیم های

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

آلما گولو سفرنامه و جهانگردی گردشگری